Bízza Ön is robotfűnyírója telepítését szakemberre

Miért bízza ránk a kertje robotizálását?

1. Gyakorlat

Több évnyi tapasztalattal és több száz robotfűnyíró telepítéssel, beüzemeléssel a hátunk mögött állíthatjuk, hogy minden kert más és más ezért különböző telepítést és különböző robotfűnyírókat igényelnek. Annak érdekében, hogy ne kelljen többször is újra telepíteni robotfűnyíróját telepítési hiba miatt bízza ránk, és mi garanciát is vállalunk a telepítésünkre.

2. Robotfűnyíró kiválasztása (Husqvarna, Greenworks és Cramer robotok esetén)

Egy rövid telefonos egyeztetés alkalmával felmérjük igényeit és a leginkább Önnek való robotfűnyírót fogjuk ajánlani a Husqvarna, Greenworks és Cramer robotok széles választékából. Természetesen ha igény van rá kimegyünk helyszínre és egy helyszíni felmérés követően teszünk ajánlatot.

3. Telepítés

A robotfűnyírók nagy része az úgynevezett határolókábel között nyír, amit le kell fektetni a kert szélére. A kábel lefektetésére két lehetőség van. Vagy a földfelszínre leszúró tüskével rögzítjük a kábelt, hogy ne mozduljon el, vagy föld alá telepítjük. Mi a második lehetőséget ajánljuk, így továbbra is biztosított a gyepen való gereblyézés és gyep szellőztetés lehetősége kábelszakadás nélkül, valamint így kevésbé van kitéve a kábel a mechanikai behatásoknak, sérüléseknek. Professzionális kábelfektető gépünkkel gyorsan dolgozunk így nem kell több napig kábelt ásni kertjében, gyorsan és a lehető legkevesebb esztétikai rombolással telepítjük le a robotfűnyíró határoló vezetékét.

4. Minimális esztétikai rombolás

Professzionális kábelfektető gépünk egy vékony csíkot húz maga után, amibe egyből bele is helyezi a telepítővezetéket. Ez a vékony nút nedvesebb talajban pár napon belül teljesen eltűnik.

5. Robotfűnyíró beüzemelése

Egy pár perces beszélgetés folyamán felmérjük igényét és pontosan kertre programozzuk robotfűnyíróját, ezzel megspórolva Önnek több napnyi/hétnyi állítgatást a megfelelő és zavartalan működés érdekében.

6. Garancia

Minden általunk telepített Husqvarna, Greenworks és Cramer robotfűnyíróra telepítési garanciát is vállalunk.

Elérhetőség

Név: Leskó Gergő

Telefon:+3630 3947 058

Email: leskogergo@matra-agro.hu