Szállítás és fizetés

Szállítási és átvételi módok

A Webáruházban megrendelt terméket átveheti Szakkereskedéseinkben, melyeknek további elérhetőségeiket a címre kattintva tekinthetik meg:

Kérjük személyes átvétel esetén is várja meg visszaigazoló levelünket, melyben tájékoztatjuk, hogy a kiválasztott üzletben, mely időponttól tudja átvenni a megrendelt termék(ek)et.

A termék kiszállítási kétféleképpen történhet:

 • Megbízott futárcégünk által, súly alapján az alábbi díjakon:
Csomagsúly (kg) Bruttó Fuvardíj/csomag (Ft) Utánvét Bruttó díja 
0,1-5kg 2 990 Ft 490 Ft
5,1-15kg 3 590 Ft
15,1-25kg 3 790 Ft
25,1-40kg 4 290 Ft
40,1kg felett egyedi árajánlat
 • FoxPost Pont:

A FoxPost Pontra kért termékek – fizetési mód: kizárólag közvetlen banki átutalás – szállítási díja bruttó 1.190 Ft/csomag.

40 000 Ft.– vásárlási összeg felett a kiszállítás ingyenes – kivéve, ha a termék súly meghaladja az 40 kg-ot!

Visszaigazoló levelünkben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről és a termék(ek) feladásáról, valamint a várható szállítási időpontról.

 • Kollegáink személyesen szállítják a kívánt címre a terméket:
  Előzetes egyeztetést követően kollegáink személyesen szállítják ki a termék(ek)et, melyet általában nagyobb méretű, futárral nem szállítható gépek esetén alkalmazunk. A szállítás díjáról ajánlatot teszünk a vevőnek, tájékoztató levelünkben a termék súlya és a távolság függvényében.

Fizetési lehetőségek:

 • Fizetés a termék kézhezvételekor
  Ön személyesen, valamely üzletben veszi át a terméket vagy a kiszállító futárnak szeretne fizetni (utánvéttel) a termék kézhezvételekor. Üzleteinkben van lehetőség bankkártyás és készpénzes fizetésre. A futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
 • Banki átutalás
  Amennyiben a fizetést banki átutalással szeretné rendezni, várja meg a visszaigazoló e-mailben küldött díjbekérőtő – a visszaigazoló levél fogja tartalmazni a teljesítéshez szükséges banki adatokat, a szállítási költséggel terhelt vételárat és a megjegyzés rovatban feltüntetendő rendelés számát is.

A Weboldalon szabadon böngészhet regisztráció nélkül. Csak a Weboldalunkon – www.matra-agro.hu – keresztül leadott megrendeléseket tudjuk elfogadni. Telefonos rendeléseket nem áll módunkban felvenni. Webáruházunk díjai egyedi díjszabásúak, a Weboldalon szereplő díjakat csak Webes rendelés esetén tudjuk biztosítani. Szakkereskedésünkben az árak eltérőek lehetnek.

Webáruházi rendelés személyes átvétele esetén nem kötelességünk a vásárolt termék szakszerű bemutatása és összeszerelése. Ezen szolgáltatások a Szakkereskedésben minden vásárlónak díjmentesen igénybevehetőek. Amennyiben Webes rendelést követően Ön a személyes átvételkor szeretné igénybe venni a szolgáltatást, azt a teljes vételáron felüli XXX díjon van lehetősége.

További információkért a terméket, vásárlást vagy szállítást illetően keressen minket elérhetőségeinken az Ügyfélszolgálat menüpontban!