AL-KO Comfort 38.2 E

AL-KO Comfort 38.2 E

38 cm-es vágási szélességével és 45 literes műanyag gyűjtődobozával a fűnyíró akár 500 m²-es pázsitra is alkalmas. Az aerodinamikus házformának és a nagy gyűjtőnyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan felfogható, a kompakt fűgyűjtő doboz pedig hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel és hordozófogantyúval ellátott gyűjtődoboz megkönnyíti a munkát. A teljesen összecsukható kormány helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Ezenkívül függőlegesen is tárolható a kisebb helyigény és a könnyebb tisztítás érdekében.


69 900 Ft

Azonnal elérhető készletről!
Ezt a terméket ingyen kiszállítjuk hozzád!
Quantity

Leírás

A károsanyag-kibocsátásmentes és csendes működésnek köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely lakóövezetben. 1600 W-os erős villanymotorjával kipufogógáz, motorolaj, melegedés és zaj nélkül mozog. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. Az eredmény: sima, zöld fűnyírás kis tömeggel és nagy vezetési kényelemmel.

A 38 cm-es vágásszélességű, kompakt 38.2 E comfort modell különösen lenyűgöző kompakt kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a sarkok széleihez közeli precíz nyíráshoz és a kis, kanyargós kertekhez. Erős hordozófogantyújával, központi vágási magasságával és alacsony, 15,4 kg-os súlyával számos kényelmi elemet építettünk be ebbe a fűnyíróba – ideális kerttulajdonosok vagy idősek számára is. A maximális vezetési kényelem érdekében a kettős kapcsolót az ergonomikusan kialakított puha fogantyúhoz rögzítettük.

További információk

Tömeg 18 kg
Márka

Vágási szélesség

Hajtás rendszer

Maximális munkaterület

Nettó teljesítmény (kW)

Vágóasztal anyaga

Vágási rendszer

Vágási magasságállítás

Vágási magasság állítások

Vágási magasság min-max.

Hajtott kerekek

Sebesség

Változtatható menetsebesség

Fűgyűjtő típusa

Fűgyűjtő kosár mérete

Elektromos indítás

Fogantyú típus

Puha markolat

Összecsukható fogantyú

Golyóscsapágyas kerekek

Kerékméret első/hátsó

Súly

Garantált zajnyomás, LWA

Jótállási idő

Cikkszám_b

Ez is érdekelhet..

Segítségre lenne szükséged?

Szakértő csapatunk szívesen segít, ha kérdésed van!