AL-KO LSH 370/4

107 900 Ft

  • Különösen biztonságos az EN 609-1:2017 szerinti védőborításnak köszönhetően
  • Erőteljes – nagy hasítóerővel
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Helytakarékos és mobil
  • Kényelmes, kiegészítő falappal

Raktáron (azonnali szállítás)

Cikkszám: 113791 Kategória: Címke: Gyártó:

Leírás

Jótállási idő: 3 év 

Az önként vállalt +1 ill.+2 év jótállás  a (250.000 Ft ill. a 100.000 Ft fogy. ár alatti)  garanciában lecserélt gépekre  valamint a szerződéstől való elállásra  nem vonatkozik!  Nem fogyasztói szerződés esetén jótállási kötelezettségünk a vásárlás napjától számított 1 évig terjed. Ipari használat esetén 6 hónapig.

Műszaki paraméterek

Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Nettó súly kg 48 KG
max.hasítónyomás tonnában 4 TO
Max.hasítási hossz 370 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Zajszint mért LwA[dB(A)] 89

Jellemzők

Az AL-KO LSH 370/4 vízszintes fahasogató 37 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok aprítására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 4,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató súlya kb. 40 kg. Az acél részek kiváló minőségű porral vannak bevonva és így jól védettek a korrózió ellen. A fekvő fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 1.500 wattos motorteljesítményt ér el. Különösen biztonságos a védőborítás miatt. A kompakt kivitelnek köszönhetően helytakarékosan lehet tárolni és a stabil kerekek révén könnyen lehet szállítani.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa. Ideálisan és ergonomikusan működtethető pl. egy munkapadon.