Ruris 915 ACC

Ruris 915 ACC

A professzionális RURIS 915K motoros kotrógép 15 LE-s General Engine-el és 420 cm3 hengerűrtartalommal felszerelve bármilyen típusú talajt könnyedén áshat, függetlenül annak keménységétől, akár 360 mm mélységig, 1500 nm feletti hatásfokkal. /h.

Ha különböző kertjei, szoláriumai vagy nagy területei vannak, kétségtelenül bölcs választás a professzionális RURIS 915K motoros kotrógép, amely a klasszikus modellekhez képest sokkal hatékonyabbá teszi a föld munkáját.


547 990 Ft

Azonnal elérhető készletről!
Quantity

Leírás

Jellemzők
A RURIS 915K professzionális kotrógép 15 LE-s General Engine motorral és 750 és 1100 mm között állítható szélességű ásóvágókkal van felszerelve.

Az erős motor, a 2 előre + 1 hátrameneti sebességváltó és a kúpkerekes sebességváltó a RURIS 915K Professional motorizált kotrógépet tökéletes géppé teszi az utánfutáshoz, könnyen vontatható 1000 kg-os teher.

Ezenkívül a sebességváltó kar a kezek szintjén van elhelyezve, amely lehetővé teszi a kívánt sebesség egyszerűbb kiválasztását.

További előnye, hogy a RURIS 915K professzionális kotrógép olyan világítási rendszerrel van felszerelve, amely rossz látási viszonyok között vagy sötétedés után is lehetővé teszi a használatát.

A RURIS 915K professzionális kotrógép hajtóműháza nem igényel különleges karbantartást, és minden talajcsoporton használható. Gömbös öntöttvasból készült, ellenáll az ütéseknek és a mechanikai kopásnak.

Kiegészítők széles választéka
A professzionális RURIS 915K motoros kotrógép a tartozékok széles skálájának rögzítését teszi lehetővé, mint például: ellensúlyok, egybarázdás eke, borona, váltvaforgató eke, burgonyaeltávolító, kultivátor, vetőgép, fém vagy gumi kerekek, pótkocsi.

Robusztus és megbízható
Nehéz talajok is megmunkálhatók a RURIS 915K Professional markológéppel, amely minőségi acélból készült marókkal van felszerelve, így ereje praktikussággal párosul.

A RURIS 915K professzionális motoros kotrógép egyedi felépítése a hajtómű és a maró közötti átviteli áramkörre épül, a kúpkerekek pedig rekordidő alatt segítik a munkavégzést a legkeményebb felületeken is.

Könnyű karbantartás
Egy másik fontos szempont a RURIS 915K Professional motorizált kotrógép könnyű karbantartása, mivel nagyon egyszerű, és nem igényel nagy haladó műszaki ismereteket.

Könnyen kezelhető
A manőverezhetőséget a vezető- és kezelőrendszer felépítése adja, a kezelőszervek a felhasználó számára könnyen elérhető helyen helyezkednek el. A gép könnyen kezelhető a 3 menetsebességnek köszönhetően (2 előre + 1 hátra).

Így, bár súlya 146 kg, a RURIS 915K professzionális motoros kotrógép könnyebben kezelhető a felfelé állítható fém kürtöknek és a gumi markolatoknak köszönhetően, amelyek a motoros kotrógép által keltett rezgések csillapítására szolgálnak.

További információk

Tömeg 146 kg
Márka

Munkaszélesség

Átlagos munkasebesség

Motor gyártója

Lökettérfogat

Teljesítmény (LE)

Üzemanyag típusa

Üzemanyagtank méret

Gyújtórendszer

Indítás

Motorolaj tartály méret

Hajtóműolaj tartály méret

Erőátvitel típusa

Előremeneti sebességfokozat

Hátrameneti sebességfokozat

Kultivátor típus

Kapatagok száma

Munkamélység

Tartozékok

Jótállási idő

Cikkszám_b

Ez is érdekelhet..

Segítségre lenne szükséged?

Szakértő csapatunk szívesen segít, ha kérdésed van!